maandag 31 oktober 2011

Update............

Voor degene die steeds vragen of hij er al is.........Nee hij is er nog niet, al een paar keer dachten we
nu gaat het echt gebeuren maar meneer heeft nog geen zin, hij voelt zich nog lekker en veilig bij zijn mama.
Al vinden de papa en de mama dat het nu toch echt hoogtijd wordt.

Aangezien ik zelf even plat moest door de griep kon ik jullie niet eerder op de hoogte brengen.
Nou dat was ook weer zo'n dingetje.......zo zit je rustig op de bank Expeditie Robinson te kijken en zo lig je te klappertanden in je bed met 40 graden koorts, in een tijd van 10 minuten, was zo gek. Het was een paar dagen echt niet leuk, maar aan alles komt een eind dus ook aan de griep, [ik moet vanavond de griepprik halen, hahahaha] en dus gaan we weer rustig verder.

We krijgen een heerlijke week wat het weer betreft dus daar proberen we ook nog een beetje van te genieten, we wonen bijna in het bos en daar is het nu prachtig.
Jullie ook allemaal een fijne en zonnige week gewenst en bedankt voor al jullie lieve reacties.


dinsdag 25 oktober 2011

En we wachten, en wachten......op..

We wachten en wachten op......
dat er een gezond baby jongetje geboren wordt
dat we beschuit met muisjes kunnen gaan eten,
dat deze beschuit met muisjes in de kraammand gestopt kan worden.
dat we verlost zijn van alle spanningen
dat we voor de 4e keer kunnen zeggen....we zijn opa en oma
dat we kunnen zeggen.....pfffff het zit er op,
we hebben er een mooie en gezonde kleinzoon bij...
Maar de natuur laat zich niet dwingen dus wachten en wachten we.........



maandag 24 oktober 2011

Alweer een verslaving er bij

Het moet ook niet erger worden,ben je net van een [rook] verslaving af en hoppa daar is alweer een nieuwe.
Dit keer geen verslaving die ongezond is, ja alleen voor mijn portemonnee :-) Ik heb de hotfix [glas] steentjes ontdekt en dat is me toch leuk om mee te werken, erg leuk en ontspannend om er patronen mee te maken of allerlei dingen op te sieren. Je kan de steentjes opstrijken of er met een applicator op zetten, wasbaar tot 60 graden.
Hier heb ik de steentjes met de applicator op de vogeltjes geplakt, ze zitten echt muurvast.
Nu verder met het patroon voor een shirt voor mijn kleinzoon, die maak ik van domestuds en ander soort steentje wat niet zo glimt en dus meer voor jongetjes is.


maandag 17 oktober 2011

Jullie moeten de groe(n)ten van Hak hebben

Tussen de logeerpartijen van de kleinkinderen en het spannende afwachten op de geboorte van het 4e kleinkind heb ik me nuttig gemaakt door overjasjes te maken voor kleine en grote groenten potten. Een leuk en simpel werkje met een leuk effect. De overjasjes komen te koop in mijn winkeltje ze zijn makkelijk te verwijderen van de potten en dus ook makkelijk zonder pot op te sturen.


dinsdag 11 oktober 2011

Give Away

Het duurde een beetje langer dan de bedoeling was maar ik was even uitgeteld, maar nu gaat het weer goed dus eindelijk kan ik jullie mijn give away laten zien. In een vorig blog heb ik jullie al een sneak preview laten zien, ik heb toen ook gevraagd wat jullie dachten dat het zou gaan worden, 42 reacties zijn er op gekomen met maar 1 persoon die het exact geraden heeft. Gerrie van In het rose huisje heeft het goed geraden, zij was de enige die Geisha zei. (Gerrie stuur me maar even je adres). Sommige zeiden wel, een popje uit de banner of het logo, iemand noemde ook Chinees popje, maar het is toch echt een Japans popje, of te wel een Geisha.
Dus er blijven nog 2 Geisha's en 2 buttons over om te verloten, wil je ook kans maken op deze leuke (mag ik toch wel zeggen:-) give away wordt dan volger en laat even een reactie achter, een berichtje op je blog zou leuk zijn. Het patroon komt hier vandaan.
Je kan mee doen t/m15 november.