maandag 28 mei 2012

Even de bloemetjes buiten zetten..

Hebben jullie ook zo genoten van de vrije dagen en het heerlijke zomerweer. Helaas gaan de temperaturen weer naar beneden maar hopelijk niet voor lang want ik vind het heeeeeeeeeerlijk dit weertje en jullie waarschijnlijk ook.
De caravan staat bijna ingepakt, nog wat laatste spulletjes en dan vanaf donderdag gaat de vakantie beginnen tot half juli. Maar we blijven in eigen land en ik kan via hotspot internetten dus ik zal regelmatig hier even aanwezig zijn. Helaas moet ik halverwege de vakantie een keer terug voor ziekenhuis bezoek, ik moet voor een uitslag en een vervelend onderzoek, gelukkig krijg ik daar ook gelijk de uitslag van zodat we daar niet weer terug voor hoeven te komen, maar al met al zal dat een spannende dag zijn en hopelijk voor mij veel duidelijkheid.
Deze week ook nog een onderzoek waar ik totaal geen zin in heb maar ja even tanden op elkaar en diep adem halen:-)
Maar eerst zet ik even de bloemetjes buiten, gehaakte bloemetjes met daarop een button, gezien de voetbal gekte heb ik maar even de Nederlandse kleuren aangehouden. ('k heb nog meer kleurtjes hoor)
De buttons staan heel leuk op jas (spijker) tas of waar je maar wil, zelf buttons maken kan ook, kijk maar eens hier
Voor sommige heb ik een stofje gebruikt,de andere afbeeldingen zijn gemaakt in PSP

















Hieronder kleine zakspiegeltjes, reuze makkelijk om in je tas te hebben, ook deze kan je zelf maken en zijn  hier verkrijgbaar, voor de spiegeltjes heb ik een stofje gebruikt.
Maar je kan ook heel goed een mooi papiertje gebruiken, wat ik ook wel gedaan heb zijn oude postzegels, dat geeft een heel leuk effect.
Verder nog een clowntje, telefoonhoesje en uiltje allemaal in de Holland kleuren.
Rest mij verder jullie allemaal een hele fijne week te wensen, mijn volgende blog is
vanaf de camping.......
Liefs van Claire

vrijdag 25 mei 2012

Ze zijn er klaar voor.......

Het mocht wat tijd kosten maar eindelijk heb is mijn opstelling klaar.
Eerste stribbelde mijn muizenkwartet nog een beetje tegen want ze wilde echte voetbalschoenen maar uiteindelijk hebben ze zich overgegeven want ze ik heb gedreigd met de reservebank.
Nu zijn ze er helemaal klaar voor, met dank aan Klaske voor het testen van de jongste aanwinst, de adoptie kleuters.

De nieuwe aanwinsten zijn de adoptie kleuters van Miep en Siep, we hebben meisje Sam (vernoemd naar Sam het wonderschone babymeisje van Rachel,acht tis zo'n plaatje) en Joris, vermoed naar niemand maar ik vind het gewoon een Joris, er kwam ook geen andere naam naar boven dan Joris.

Het Familie muizen patroon is als Ek aktie verkrijgbaar zoals afgebeeld.
Maar voor degene die het Patroon van Miepie de muis al hebben heb ik ook een patroon alleen van de kleuters met als bonus ook voor Siep een broek en zonneklep zodat je dan ook een complete Muizen familie heb.



















De muizen familie

















Sam en Joris

Allemaal goed weekend
Ik ga me voorbereiden op 6 weken vakantie die volgende week in gaat........heerlijk.

woensdag 23 mei 2012

Nog geen goede opstelling....

Ik zit nog een beetje te tobben met de goede opstelling, mijn muizen kwartet heeft er duidelijk geen zin, het is te heet voor ze, ze vallen steeds tegen de vlakte en blijven liggen waar ze liggen, en maar klagen, 'k heb dorst, tis heet, 'k ben moe, geen zin, enz....
Ze krijgen even rust totdat het wat afgekoeld is maar dan moet er toch gescoord worden.......anders krijgen ze ontslag.


maandag 21 mei 2012

Handige opa...AH winkeltje

Toch wel makkelijk als je een handige opa heb.
Mijn man maakte voor onze kleinzonen het AH winkeltje van MDF, het originele winkeltje was al snel gammel omdat het regelmatig op en afgebroken moest worden en daar was het niet echt tegen bestand.
Deze in heel stevig en helemaal inklapbaar dus makkelijk op te ruimen, de posters zijn gelamineerd en daarom ook goed schoon te houden.
Kids weer helemaal blij.


zondag 20 mei 2012

Buttons van nostalgische geboorte kaartjes

Onlangs kreeg ik van http://www.buttonsmaken.nl/ een verrassingspakket met o.a dit formaat buttons. De buttons zijn 56 mm en geschikt voor allerlei leuke afbeeldingen. Deze keer heb ik gebruik gemaakt van de geboortekaartjes die ik jarenlang heb gespaard maar daar de laatste tijd niets meer mee deed. Een aantal heb ik om weg te geven hier op mijn blog staan maar een aantal hou ik zelf om nog allerlei leuke dingen mee te doen. Deze buttons komen te koop in mijn winkeltje www.haakmuts.nl
Nu verder met het maken van button-sleutelhangers en de button-spiegeltjes

vrijdag 18 mei 2012

UPDATE....Iemand interesse.


 Sorry allemaal, ik heb op mijn kop gekregen want binnen mijn familie is er iemand die ze spaart en wat ik eigenlijk vergeten was, voor de lieve vrede moet ik haar toch even de eerste keus geven.
Wat er over blijft zal ik nogmaals plaatsen.


Iemand interesse in een partij geboorte kaartjes?
De kaartjes zijn vanaf 1959 tot 2011 sommige zijn bedrukt en sommige komen uit voorbeeldboeken van de drukker.
Tegen verzendkosten wil ik ze voor je opsturen, ze moeten in een doos verzonden worden en vallen dus onder pakketpost. (€ 6,75)  Krijg ik er dit weekend geen reactie op dan gaan ze naar een geboortekaartjes club.
Hieronder een aantal uit de verzameling.

woensdag 16 mei 2012

Dit is zo leuk

Dit is zo leuk dat ik het even moet laten zien, ik kreeg  foto's binnen van Conny Schram (Dit is haar blog) zij werkt in een hobbyzaak en daar hebben ze een vitrine gevuld met muisjes en beschuit met muisjes gemaakt van mijn patronen, hoe leuk is dat dan. De kikkertjes die er bij staan komen niet van mijn patroon maar de aankleding is wel gemaakt naar mijn idee.
In de wall of fame staan nog veel meer leuke ingezonden foto's van allerlei patronen., maar deze springt er zo uit dat ik hem even op de startpagina wil laten zien want stiekem ben ik best wel een beetje trots:-)

dinsdag 15 mei 2012

Sneak preview..............

Hier een kleine sneak preview voor wat er aan staat te komen, op dit moment zitten we in de test fase maar zodra het licht op groen gaat dan laat ik de rest zien. (Heeft niets met Koninginnedag te maken:-)

zondag 13 mei 2012

Fijne moederdag

Ik wens alle mama's en oma's een hele fijne en gezellige moederdag.

vrijdag 4 mei 2012

Gezinsuitbreiding

Wat veel reacties zijn er gekomen op mijn vorige blogje over de Eekhoorn, erg leuk, we hebben hem tot nog toe niet meer gezien, maar het is de laatste dagen nogal druk rondom het huis geweest vanwege de verjaardag van mijn man en dan laat hij zich niet zien natuurlijk.

Maar we hebben wel gezinsuitbreiding, Miep en Siep hebben een peuter geadopteerd, hij/zij is nog een beetje bloot en heeft nog geen naam. Ik denk dat het een hij wordt want ik heb wel een idee wat kleding betreft en dan zien we wel welke naam er bij past.
Tis een jonkie van 7.5 cm dus een beetje prutsen was het wel, er komt wel een patroon van maar dat moet eerst nog uitgewerkt worden.

Allemaal een heel fijn weekend.