zondag 24 juni 2012

Wat triest allemaal......

Hier even een blogberichtje van mij vanaf een koude, winderige en kletsnatte camping.
We zijn aan onze 4e week begonnen en wat hebben wij al een triest weer gehad zeg, pfff ik kan geen regen meer zien en wind meer voelen. We hebben maar een paar redelijke dagen gehad, maar goed we geven de moed niet op en we vermaken ons wel.

Ik was/ben begonnen aan een paar projectjes voor de stichting  Maud voor Leven,  hier kan je er nog meer over lezen en door op de banner te klikken hier aan de rechterkant van mijn blog.
Helaas is kleine Maud 15 juni op 2 jarige leeftijd overleden wat in en in triest is, het moet voor de ouders en de andere kindjes uit het gezin verschrikkelijk zijn als zoiets gebeurt. Ik wens ze dan ook ongelofelijk veel sterkte en kracht om dit immense verdriet te kunnen dragen.

Maak het voor Maud gaat gewoon door met het inzamelen van allerlei creatieve spullen die deze zomer verkocht gaan worden op een 2e braderie, de eerste was afgelopen donderdag en heeft het mooi bedrag van € 405,- opgebracht en dit alles voor de kindjes met neuroblastoom  kinderkanker.
Doe je ook mee???

O.a deze cuddlybaby, (het patroon is van Lilleiis ) zit in mijn pakketje voor Maak het voor Maud, helaas had ik net niet genoeg donker blauwe katoen om het originele mutsje te maken en heb het wat aangepast, de katoen is ook niet meer te verkrijgen dus ik moest wel.
Ik had nog precies 10 cm over.

Nu nog even de vleugels aan een uil zetten dan is dat ook weer een leuke aanvulling.
Ik wens jullie allemaal een fijne een zonnige en als het kan een beetje warme week.
Liefs van Claire