woensdag 31 juli 2013

Zijn jullie er op voorbereid

Zijn jullie er op voorbereid, vanaf vanmiddag gaat de temperatuur weer flink om hoog. Het beloofd weer extreem warm te worden, voor velen niet echt leuk, tussen de 30 en 35 graden is ook wel heel heet hoor.
Ik kan er redelijk goed tegen en als het me te gek word dan neem ik even een lekkere frisse duik in het zwembad. Het buitenleven bevalt me heel goed, heerlijk in de schaduw onder de parasol of luifel rommelen we ondertussen gewoon door mits het niet te heet is.
Hier onder de laatste werkjes.
Vandaag heb ik vandaag via MP mijn buttonmachine verkocht, aan de ene kant jammer maar aan de andere kant ook zonde om alles in de kast te laten staan als je er weinig of niets mee doet. Het was best zwaar om de hendel naar beneden te drukken en aangezien mijn handen toch al niet zo best zijn ga ik me er maar niet meer aan wagen.
Ik hoop dat de nieuwe eigenaar er veel plezier van heeft en er leuke dingen mee doet. Nu heb ik in ieder geval wel weer ruimte in mijn kast gekregen en een heel mooi bedrag in mijn hobbypotje:-)  Nu nog even diep nadenken of ik mijn cricut ook in de verkoop zal doen.

Patroon van de uilenbuttons is van mijzelf  en het patroon van de Chinese lamps is van Greta Tulner
Allemaal hele rustige en warme dagen gewenst.....en heel veel drinken. [zeggen ze :-) ]


































18 opmerkingen:

  1. Pfff... Ik vond de temperaturen nu juist wel even lekker! Ik houd ook niet zo van die warmte, doe dan ook het liefst niets meer dan een beetje rustig zitten in de schaduw in de tuin! Helaas moet ik vandaag gewoon werken.

    Je hebt weer prachtige haakwerkjes gemaakt! Het lampionnetje is mooi!

    Groetjes, Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is dat lampionnetje leuk geworden zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die uiltjes blijven leuk, het staat zo gezellig!
    Het lantaarntje vind ik ook gaaf geworden, heel origineel!

    Ik kan heel slecht tegen de warmte, dus ik kijk niet uit naar de komende dagen. Wat fijn dat je dat apparaat hebt kunnen verkopen als je er toch weinig gebruik van maakt. Ik denk dat je Circut ook wel zo weg zal zijn, is ook een erg gewild apparaat.
    Geniet van het buitenleven!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De hitte duurt maar 2 dagen Angelique en dan gaan we naar normale temperatuur, voor iedereen beter te handelen denk ik. Op MP staan diverse Cricut's, denk niet dat je die zo snel kwijt bent, maar hoef ook niet hoor ik heb geen haast en heb ook nog niet eens echt een beslissing genomen.

      Verwijderen
  4. Mooi seg!! zal idd wel wat dubbel zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Superleuke spulletjes heb je weer gemaakt..helemaal TOP

    Ik denk dat bij ons niet zo heet wordt, we wonen in het noorden en hebben altijd last van zeewind, en een beetje in de schaduw zitten, dan valt het wel wat mee..
    Geniet van het buitenleven, en heerlijk een zwembad...xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bof jij Klaske als het bij jullie niet zo warm wordt want jij kan er ook niet zo goed tegen he. Nou is 30 a 35 graden ook wel extreem heet hoor. Maar inderdaad we genieten van het buitenleven. Hebben jullie een leuke vakantie gehad? X

      Verwijderen
  6. Heel leuk allemaal, vooral die uiltjes, maar ja ik ben een uilenfan. Balen dat het weer zo warm wordt, ik kan er helemaal niet tegen.
    Groetjes Marjanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De hete dagen mogen van mij snel weer over zijn, kan er nu ik zwanger ben niet zo goed tegen. Dat lampionnetje is gaaf zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ziet er allemaal weer zo superleuk uit!

    groetjes, Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hier hangen nog regenbuien. Het is nog even wachten op dat snikhete weer. Wat een toffe uiltjes zijn dit weeral en de lamp vind ik ook tof.
    Grtjs
    Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Pfff het idee alleen al dat het weer warm wordt vind ik al vervelend. Nou ja ik gun een ander ook wel zijn zonplezier ;-) Deze themperatuur vind ik prima, 22 graden en zon/bewolking.. Die uiltjes blijven leuk en die lampion, love it :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. hahhahah Claire, ben je er ooit op voorbereid, op het warme weer.
    Ik iig niet, wat ik vind het vreselijk die hitte en ik kom tot weinig.Het is een kwestie van binnen zitten, alles hermetisch afsluiten en wachten tot die rode ploert verdwenen is.
    Maar ik kan me goed voorstellen dat je minder lichamelijke klachten hebt als het warm weer is.
    Het is je gegund :)
    Ik ben weer onder de indruk van je uiltjes en het leuke lampje :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is nog 2 dagen afzien voor je Antoinette, daarna wordt het een stuk minder en voor de meeste ook veel fijner. Zolang het maar boven de 20 graden blijft vind ik alles prima :-)

      Verwijderen
  12. Morgen gaan we nog een dagje uit, maar vrijdag is het alleen maar in tuin puffen.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuke spullen heb je gehaakt! Die lampionnetjes zag ik staan op de site van Greta, ik heb er ook wel zin in het patroon te bestellen. Ik woon ook in 't Hoge Noorden, 't is hier nog niet zo heet gelukkig...

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Niet te veel doen en inderdaad af en toe even een plons nemen, hier ook ;) De stof is leuk hè en wat een goed idee, een tas is ook leuk!!! De muisjes zijn ook al zo leuk hieronder!! En wat jammer van je buttonmachine, maar je hebt ook wel weer gelijk. Dan maar een bigshot? haha. liefs, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties.
Informatie clairehaakmuts@gmail.com
Groetjes van Claire.