zaterdag 31 augustus 2013

Ja ja daar ben ik weer even....

Ja ja ik ben er nog wel hoor al heeft het even geduurd na het laatste blogje.
Inmiddels zijn we alweer een weekje op vakantie. Een week met fantastisch weer, maar tot op heden hebben we nog niet veel ondernomen, op een fietstochtje na en de gebruikelijke dingetjes. Maar ik ging doodmoe op vakantie en ik had echt even tijd nodig om bij te komen, voorafgaand aan de vakantie begaf de wasmachine het, de droger was al kapot, de opbergsystemen die ik in mijn vorige blogje trots liet zien heb ik van de trap laten kletteren met alle gevolgen van dien. En o, ja de accu van de auto besloot er ook mee op te houden dus die moest ook vervangen worden, al met al een duur weekje en toen moest de vakantie nog beginnen :-)
Maar goed, de nieuwe accu staat er weer in, en de nieuwe wasmachine en droger staan weer te glimmen in mijn washok en werken perfect. De spullen die uit het opbergsysteem zijn gekletterd zijn nog niet opnieuw gesorteerd maar opgeveegd en in een doos gedaan en met een regenachtige dag zal ik wel weer eens opnieuw beginnen.

Dat hele gedoe slaat op mijn lijf met als gevolg, dat ik niet veel heb kunnen ondernemen met mijn haakwerkjes domweg omdat mijn handen te pijnlijk zijn. Het enige wat ik heb af gemaakt is dit setje voor een heel klein en lief meisje met de mooie naam Roos.













Ik wens jullie allemaal een goed weekend verder en een hele mooie zomerweek.
Liefs van Claire.

zaterdag 17 augustus 2013

De afronding en dan..........

Het lijkt wel of door het mooie weer de weken nog sneller gaan dan normaal, die weken vliegen voorbij. Ik zie nu de winterkleding alweer in de winkels hangen, bah ik moet er nog niet aan denken, ik doe dat dan ook niet want we gaan eerst nog een week of 4 a 5 op vakantie en hoop dat het nog een beetje [na]zomerweer is.
Vandaar dat ik gisteren het project van de wikkeldoekjes voor Svens's sterrenmutsjes afgerond heb.
klik op de foto's voor vergroting.
Tot nog toe heb ik er 30 gemaakt en daar moet ik dan nog mutsjes bij maken zodat ze als mooi setje uitgedeeld kunnen worden. Ze zijn mooi geworden, helaas is de aanleiding diep triest als je zo'n setje in ontvangst mag nemen. Ik wil er tijdens het naaien van deze doekjes niet te veel bij stil staan want als ik aan het verdriet van de ouders denkt waarvan hun kleintje het helaas niet gered heeft vind ik het heel lastig.
Maar ik maak ze met liefde en na onze vakantie ga ik er weer verder mee want er moeten nog een aantal gemaakt worden voor jongetjes.

Leuk is dat ik ben geslaagd voor de sterretjes kam-snaps, 'k heb er lang naar gezocht maar uiteindelijk ben ik in Duitsland geslaagd, vind ze zo leuk en toepasselijk.

Morgen nog even een paar kleine dingetjes afronden en dan we de caravan weer poetsen en inpakken en klaar maken voor vertrek.
Lastig vind ik altijd wat neem je mee, [op hobby gebied dan] 'k kan heel slecht kiezen en uiteindelijk heb ik weer veel te veel bij me. Maar ja beter te veel dan te weinig, stel dat het opeens heeeeeeeel slecht weer wordt dan moet je toch wat te doen hebben, hahahaha
Bij de kruidvat hadden ze van die mooie opbergsystemen [en nog in de opruiming ook] je kan er werkelijk van alles in kwijt en zeker dat kleine spul als oogjes, ringetjes, sleutelhangers e.d en in het midden eventueel je haaknaalden, tubes lijm en lintjes, tangetjes en alles wat je maar mee wil nemen.

Ik ga me dus echt niet vervelen, dat doe ik trouwens nooit, maar ik heb me ook voorgenomen om ook weer eens een boek te lezen, ben benieuwd of ik er toe kom en wat er uiteindelijk vanaf mijn haaknaalden kom is afwachten. Ik draag sinds deze week nieuwe braces voor mijn handen en daar moet ik nog wel aan wennen, maar dat zal wel lukken, alles went behalve een vent zeggen ze toch altijd :-)
'k ga in de vakantie ook eens denken wat ik zal doen voor een nieuwe give away want dat wordt wel weer eens tijd.
Wens jullie allemaal een fijne zondag en een goede week, de mijne begint niet echt fijn want ik moet maandagmorgen eerst een zenuwbehandeling ondergaan bij de tandarts......blehhhhhh.
Liefs van Claire

maandag 5 augustus 2013

Ik moest er ook aan geloven [vraagje]


Ik heb ze al heel vaak voorbij zien komen, de één nog mooier dan de ander, dus ja eindelijk moest ik er dan ook maar aan geloven en vandaag geprobeerd een klein portemonneetje te maken. Ik wou iets anders dan anders en dat was nog een gepuzzel omdat het frame niet rond loopt maar iets ovaal. Nou ja we zullen maar zeggen dan dit een prototype is,  ik ga zeker nog wel het één en ander uitproberen.

Ik heb het lettertype veranderd want het vorige zou slecht te lezen zijn zo werd me verteld, zijn de letters nu niet te groot?


Verder ronde ik nog een bestelling af, allemaal hartjes, er hangt vast liefde in de lucht:)













Allemaal een fijne zomerweek.