zondag 29 november 2015

Haakkalender....Give away
















 
Hebben jullie hem al gezien.. .De Haakkalender 1.0 van Breiclub, of hebben jullie hem misschien al op je verlanglijstje voor Sinterklaas of Kerst staan,
Ik zou het zeker doen want de kalender ziet er heel mooi uit met prachtige patronen. Er staan verspreid over 365 dagen 26 patronen die stuk voor stuk ontzettend leuk zijn om te maken en geschikt zijn voor zowel de beginnende als de ervaren hakers.
De patronen bestaan uit diverse categorieën variërend van kinderen tot interieur en alles wat daar tussenin zit, dus eigenlijk geschikt voor iedereen die kan haken.
Het leuke is dat je na een jaar veel nieuwe technieken hebt geleerd en een leuke haakcollectie hebt gemaakt.
Zijn jullie nieuwsgierig geworden, ga dan snel naar de shop van Breiclub en bestel de kalender die nu een aktieprijs heeft van € 21,95 voor € 17,95 en als je hem voor 1 december besteld dan heb je hem voor de Sinterklaas nog in huis.
Een bijkomend voordeel is dat de kalender niet voorzien is van een jaartal, je kunt dus zelf uit maken in welke maand je wilt beginnen, wel zo makkelijk als je de kalender cadeau wilt doen.
Maar nu de verrassing want wat heel leuk is, ik mag er ook een weggeven.   Als je vloger bent, of volger wordt laat dan een reactie achter en je loot mee voor deze leuke en praktische kalender.
Je kunt mee doen t/m a.s zaterdag 5 dec.

Ik wens jullie een mooie week.
Liefs van Claire