zaterdag 21 november 2020

Kika kerst/bescherm-engeltje


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Al jaren zet ik me in voor Kika, ik doe dat door middel van de verkoop van haakpatronen met als topper het kerstengeltje, dit engeltje is tot op de dag van vandaag nog steeds heel populaire en ik denk dat het bijna in elke kerstboom moet hangen zoveel zijn er verkocht. Dat is natuurlijk heel fijn want de gehele opbrengst gaat naar Kika.  
Inmiddels zijn er meerdere haakpatronen te koop waarvan de opbrengst geheel naar Kika gaat, kerstengeltje No 2 en 3 series potloodkopjes.
Van het eerste kerstengeltje is ook een Engelse vertaling gemaakt en ook die weet men te vinden.
En omdat je toch af en toe iets nieuws wil heb ik nu engeltje No 3, dit keer geen patroon maar een kant-en-klaar engeltje waarvan ook weer een groot gedeelte van de opbrengst naar Kika gaat.
De eerste serie is al uitverkocht maar ik ben druk doende met de volgende serie en die is volgende week weer klaar om verkocht te worden.
Het engeltje kan in de kerstboom gehangen worden maar je kunt het ook neer zetten, het ophangdraadje is makkelijk te verwijderen. De vleugeltjes zijn gevoerd met wit vilt zodat ze altijd mooi de vorm houden.
Hoe leuk is het niet om iemand, en zeker in deze tijd een beschermengeltje te geven, of aan iemand die wel een beetje steun kan gebruiken, of je hangt het gezellig bij jezelf in de kerstboom.
Waarom Kika vraag je je misschien af, gewoon omdat we elke dag dankbaar zijn dat we gezonde kinderen en kleinkinderen hebben en ik me heel goed besef dat het zomaar anders kan zijn, dat kinderen geen kanker horen te krijgen, kinderen horen niet te sterven aan kanker.
Daarom is er dus veel geld nodig voor onderzoek om te zorgen dat de genezingskans omhoog gaat naar 95%, dat er steeds minder kindjes hoeven te lijden en te strijden, maar meer genezing en kwaliteit van leven. Hoe mooi is dat als je daar aan kunt bijdrage, dus daarom zet ik me in voor Kika.
Iedereen die een patroon of kant en klaar engeltje koopt krijg van mij de link naar kika zodat men kan zien waar zijn of haar geld naar toe gaat.
Liefs van Claire

4 opmerkingen:

  1. Wat een ontzettend schattig engeltje.🥰

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lief engeltje voor een heel mooi doel!
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Marijke, ja het is zeker een mooi doel, maar mooier zou zijn als het niet bestond, dat kinderen geen kanker konden krijgen, helaas is de werkelijk anders... Groetjes van Claire

      Verwijderen

Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties.
Informatie clairehaakmuts@gmail.com
Groetjes van Claire.