maandag 28 februari 2011

Hoe maak je buttons (en blog verwijderd)

Naar aanleiding van de vraag hoe je nu buttons maakt heb ik hier een kleine foto-impressie.
Je begint met leuke plaatjes te zoeken en te kopen, daarna bewerken zodat ze makkelijk uit te snijden zijn,  dat is het meeste werk, daarna uitprinten op fotopapier en uitsnijden, het maken van de buttons zelf is een eitje en zo gebeurt. Op mijn wenslijstje staat nog een snijmachine, dan is het nog makkelijker maar die zijn nogal prijzig en zoveel heb ik nog niet verdiend aan de buttons:-)

Helaas heb ik het button-blog verwijderd, het werkte totaal niet goed. Ook dit blog heeft kuurtjes, in mijn lijst van blog zie je bij sommige wel een foto en bij andere weer geen, ik zoek me suf maar kan niet vinden waar het aan ligt. Laat het nu maar even rusten, maar tips zijn welkom.

10 opmerkingen:

 1. Ik denk dat het probleem bij Blogger of bij Picasa ligt, want ik heb hetzelfde probleem. Ook maar een aantal foto's in de lijst met blogs en ik kan voor m'n blog ook geen foto's meer uploaden direct vanuit picasa wat eerst wel gewoon kon. Echt raar! Ik ben benieuwd of er iemand de oplossing weet of dat het gewoon aan het programma ligt. Groetjes Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook ik heb het probleem dat opeens niet meer bij alle blogs op mijn blog een foto komt dus het ligt waarschijnlijk aan blogspot.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik heb dat probleem. Eerst kon ik meer dan 1 foto tegelijk aanklikken om toe te voegen en daarna per foto erbij zetten. Nu moet ik per foto aanklikken dan uploaden en dan zie ik ook nog niet de foto tijdens het tikken. Moet ik iedere keer op voorbeeld kijken om te zien bij welke foto ik aan tikken ben.

  Zo irritant!
  gr Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb geen probleem met foto's uploaden (tot nu toe ;-))
  Het viel mij ook op dat bij de links naar andere blogs niet overal een foto bij staat. Volgens mij staat de foto dan 'niet hoog genoeg' in het bericht en ziet hij het niet.... (dat denk ik)
  Liefs,
  Mriek

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik merk het ook hoor. Van sommige krijg ik wel foto's en van andere weer niet. Zal wel weer goedkomen! ;-) Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb je een award gegeven. Kijk maar even in mijn blog.

  Groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Claire, ik denk dat Picasa het probleem is?
  Ik upload alle foto's/plaatjes vanuit PhotoBucket en die zijn dus wel overal zichtbaar in de bloglijsten.

  groetjes van Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Margreet,

  Dat ga ik even uitproberen, maar vind het wel omslachtig maar als het werkt dan moeten we dat er maar even voor over hebben.
  Bedankt voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Yes Margreet, dat is het, ik heb nu bovenstaande foto ge-upload via PhotoBucket en ik zie die nu op de andere blogs terug.

  Thanks.
  Gaat het een beetje beter met je?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vreemd want ik zet de foto's gewoon met picasa op mijn blog en mijn foto zag je wel in de lijst aan de zijkant. Maar ook ik zie niet van iedereen de foto's. Zal wel een tijdelijk foutje zijn...hoop ik tenminste.
  Nog bedankt voor je uitleg over de buttons, ik kende zo'n apparaat nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties.
Informatie clairehaakmuts@gmail.com
Groetjes van Claire.