dinsdag 29 november 2011

Herinnerings hartjes uit de knopendoos

Gisteren was ik bij Xenos en zag deze hartjes en ik vond ze enig, maar ik heb al zoveel hartjes en wat moet je er allemaal mee. Maar opeens wist ik het, ik ga ze vol plakken met knopen, 'k heb al veel variaties gezien en ook hartjes maar deze nog niet. En toen mijn grijze massa op hol sloeg wist ik ook dat het een soort van herinnerings hartjes moesten worden. Dus thuis gekomen de knopendoos en potten te voorschijn gehaald en aan de slag gegaan. Ze zijn vast geplakt met sieradenlijm en dat werkt perfect.
Er zitten knopen op uit de knopendoos van mijn moeder en schoonmoeder, van een overhemd van mijn vader, jurkjes van mijn dochter, broeken van mijn zoon,jas van mezelf, van poppenkleding enz, maar ook een aantal van Nancy die ik bij haar won met een give away,[Gaan jullie gelijk even voor haar stemmen op freubelweb] maar ook nog nieuwe uit mijn voorraadkastje.
Ik maak niet zo heel vaak iets voor mezelf maar dit is toch wel heel leuk en de hartjes hebben een mooi plekje gekregen en staat heel vrolijk met al die leuke kleurtjes.

15 opmerkingen:

 1. Dat ziet er heel gezellig uit! Dit komt zeker op mn creatieve to-do lijstje.
  Groetzelsss, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee zeg.

  Groetjes,
  Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee, met een vrolijk resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goed idee zeg !
  Ik ben gek op hartjes, hier heb ik nog nooit aan gedacht (knopen zat haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een mooi idee is dat zeg.
  een mooie hanger van 2 hartjes met schitterende versiering (knopen in dit geval) en dan met zo'n mooie herrinnering erbij.
  schitterend gewoon.
  koester hem maar in je hart.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Daar word je vrolijk van!!!!
  Wat ontzettend leuk bedacht!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk idee, ziet er gezellig uit en allerhande knoopjes met een verhaal erachter, super!
  Groetjes van Bregit

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een geweldig idee zeg!
  En het staat heel gezellig.
  Zo wil ik al heel lang een deken maken van stukjes stof van kleren van de kids toen ze klein waren, soort van herinnerings deken, maar ja... tijd he?... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een ontzettend leuk idee! Ik vind ze erg mooi en helemaal dat die van mij erbij 'mogen'.. liefs, Nancy ps. ook bedankt voor het stemmen!! En als je nog eens knoopjes nodig hebt... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuk zeg... die knopen he? wie had vroeger gedacht dat er zoveel mee kon!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wat een leuk idee. Ik ben net volger van je geworden (werd aangetrokken door wel hele leuke slingers...oh dat wordt nog moeilijk kiezen) en wow die broche ook prachtig !
  Maarreh deze hartjes vind ik dus ook helemaal te gek. Heb toevallig net vandaag sieradenlijm binnen gekregen...van de week heeft een vriendin van me zo'n zelfde hartje vol gehangen met parapluutjes (had ik gezien op een blog; creatiefblogvandeweek) en dat is ook helemaal super geworden.
  Wie weet ook een idee voor mij om dan maar eens zo'n hart bij de Xenos te gaan kopen en er voor mijn 365 dagen creatief project mee aan de slag te gaan.
  Warme creatieve groetjes van Susan (volger 2008 hihi, ik al blij met 27 volgers whahaha)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties.
Informatie clairehaakmuts@gmail.com
Groetjes van Claire.