dinsdag 31 juli 2012

Wie wat bewaard.........

Vandaag eindelijk een begin gemaakt met het ruimen van mijn zolder die ik ook gebruikt als naaikamer.
Maar je weet hoe het met zolders gaat, als er maar even iets in de weg staat wordt het verbannen naar zolder. Met als gevolg dat de kasten uitpuilen, lades het gewicht niet meer kunnen dragen waardoor ze niet meer open of dicht gaan. Gisteren een aantal nieuwe trolleys gekocht en vandaag dus een begin gemaakt.
Maar lieve help wat kom je veel tegen waarvan je het bestaan niet meer weet, en spullen waarvan je je af moet vragen waarom ze worden bewaard, maar ook spullen waarvan je denkt.......heb ik dit ook nog gemaakt en wat is dat alweer lang geleden dat ik dat maakte en wat was dat een leuke tijd. En dan ga je alles weer zitten bekijken met als gevolg dat de uren verstrijken en je uiteindelijk niet zoveel ben opgeschoten als de bedoeling was. Maar het is leuk om alles nog eens te bekijken en dan de afweging te maken, moet ik het nog bewaren en waarom zou ik dat doen en kan ik er iets mee. Ik weet wel dat volgende week als mijn kleindochter komt logeren ik haar een hele koffer met spullen mee terug naar huis geef, (zal haar moeder blij mee zijn). Ik kwam ook mijn fimo beertjes weer tegen, ze lagen ergens weggestopt in een lade, ik heb ze er toch maar even uitgehaald en een foto gemaakt zodat jullie kunnen zien dat ik ook een fimo periode heb gehad. Ik denk niet dat ik het nu nog zou kunnen met die handen van me, maar dat maakt niet uit, ik heb het gedaan en ook dat was leuk om te doen. Het rommelen ligt nu even een paar dagen stil maar daarna gaan we weer volop aan de slag en wie weet wat ik allemaal nog tegen kom en als het de moeite waard is laat ik het hier wel even zien.
Hier onder een impressie van mijn fimobeertjes.
Fijne zonnige woensdag.

Klik op de afbeelding voor vergroting.

9 opmerkingen:

 1. Heel leuk die beertjes van FIMO, heb ik ook veel gedaan en heb toendertijd op BEURZEN gestaan, maakte ook plaatjes van klei voor de toiletten in ziekenhuizen.
  Haarspelden en magneten,
  Good old memories,
  groetjes Gerrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig, die periode heb ik ook gehad. ooit een een traktatie gemaakt toen onze oudste op de peuterspeelzaal zat. Satèprikkers met iets lekkers eraan. En bovenop: diertjes van fimo. Wát een werk was dat. Maar wél heel erg leuk om te doen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zien er erg leuk uit! Kun je er geen schilderijtjes van maken. Krijg je een 3d effect. Misschien leuk voor een babykamer??

  Groetjes en geniet van deze ene zonnige dag van de week.

  Agnes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. tja zolders.......ha,ha

  groetjes
  Angeline
  www.mijnplekkie.tk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hihi zo herkenbaar...denk dat iedereen wel zo'n zolder of kastje heeft.
  leuk die fimo dingen te zien.heb ik ook ooit eens gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zijn ze leuk!! En ja.. zolders haha! Succes verder ;-)
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi, My daughter's blog LookbookUnlimited is began broadcasting...I hope, you do support her:)))Have a nice day:))

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties.

Groetjes van Claire.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.