zondag 30 december 2012

En dan is het zo ver......

En dan is het weer zo ver, morgen de laatste dag van een bewogen jaar, een jaar met ups en downs, een jaar met meevallers en tegenvallers net zoals alle andere jaren.
Maar bovenal, we hebben het weer gered dit jaar en staan te popelen om weer een vers nieuw jaar in te stappen waarvan we gelukkig nog niet weten wat het zal brengen.
Maar ik heb er weer zin in en ook al kunnen we nog veel sneeuw en ijs krijgen, elke dag komen we weer iets dichter bij het voorjaar, mmmmmm heerlijk, ik kijk er naar uit.

Verder wil ik jullie bedanken voor al jullie bezoekjes, leuke en lieve reacties op mijn blog.
Toen ik 19 januari 2010 dit blog begon had ik niet durven dromen dat ik 3 jaar later meer dan 600.000 pageviews zou hebben, waarvan bv gisteren al 1853, ik 1345 volgers zou hebben en dat ik zo'n plezier zou beleven van dit blog. Mede door jullie is dat gelukt, dank je wel daarvoor.

Misschien hebben jullie allerlei goede voornemens [ikke niet] dan hoop ik dat je die ook waar kunt maken.
Eet lekker veel oliebollen en appelflappen, drink een lekker borrel en geniet van een fijne jaarwisseling.
Mocht je nog vuurwerk af gaan steken doe dat dan voorzichtig en denk ook aan de huisdieren die het deze dagen zwaar hebben want de meeste zijn er bang voor.
Hele fijne avond en een gezond, gelukkig en creatief 2013.
Ik ie jullie volgend jaar weer.

Dit is een animatie die ik een paar jaar geleden maakte, helaas ga ik het aankomende jaar afscheid nemen van mijn animatiesite.
13 opmerkingen:

 1. Claire, ik wil jou ook graag bedanken voor het onderhouden van dit leuke blog, voor je inspirerende creaties en voor je lieve reacties.

  Ik wens je een heel fijne jaarwisseling en een fantastisch 2013 waar je over een jaar met veel genoegdoening op terug kunt kijken. Ik heb het idee dat je al heel goed bezig bent door het maken van goede keuzes.

  Je animatie is weer erg leuk, knap werk! Maar ik denk ook dat het opgeven van die site 1 van de goede keuzes is, ook al zal het best pijn doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne jaarwisseling! Bedankt voor je gezellige mailtjes en post, volgend jaar weer? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je blog nog niet zo lang geleden ontdekt maar je hebt inderdaad heel knap werk geleverd! Ik wens je voor 2013 al het beste toe!
  groetjes
  Emilia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook jij een hele fijne jaarwisseling! En heel veel creativiteit en gezonheid voor het komend jaar,! We gaan er gewoon weer wat leuks van maken! Liefs groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wens je een hele fijne jaarwisseling toe en een goed, gezond en vooral creatief 2013

  Liefs Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alle wensen die je uitschrijft wens ik ook jouw, bovenal geniet van al wat je doet, een hele fijne dag, gewenst maak er iets leuks van
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. een fijne jaarwisseling,en veel nieuwe creaties in 2013,en dat we vooral genieten,

  groetjes de mingle-mangle dames

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een creatief, gezellig en gezond 2013 toegewenst! Onze poezen zitten saampjes gezellig op een kussen op de bank. Groetjes, Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wens je ook een gezond en creatief 2013.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hartelijk dank voor je goede wensen. Ik wens jou ook een goed, gezond en creatie jaar toe. Ik hoop dat je zo door blijft gaan want ik geniet altijd erg van je blogs. Het wenstasje is ook weer geweldig. Ik zou er nog een tasje voor tolenrantie en resepect aan toe willen voegen. Hartelijke groeten, Beerta

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties.
Informatie clairehaakmuts@gmail.com
Groetjes van Claire.