dinsdag 16 juni 2015

Wie wil ze/give awayZoals jullie waarschijnlijk weten staat ons huis te koop [dat heb ik volgens mij verteld] en daarom moet er geruimd worden, ik zal dan vanaf nu regelmatig iets plaatsen waar iemand of meerdere van jullie misschien nog wat aan hebben.
Om te beginnen een flink aantal stansjes, variërend van kaders tot bloemetjes, ballonnetjes, kaartjes, labeltjes enz.
Ik zal er nog een aantal kleine envelopjes aan toevoegen maar die moet ik nog even maken en een zakje met diverse knoopjes.
En om het een beetje leuk te maken is mijn vraag dan ook, wie wil deze spulletjes en wat ga je er mee doen/maken. Zodra ik de envelopjes klaar heb zal ik ze erbij zetten.
Dus hou mijn blog in de gaten want er komt nog een aanvulling.
Alles past in een A4 brievenbusdoosje, de verzendkosten zijn voor mijn rekening.


12 opmerkingen:

 1. Ik hou je in de gaten hoor. Deze kans laat ik over aan een ander die er wel een bestemming voor heeft.... Sterkte met opruimen, leegruimen, dozen inpakken en zo meer....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Claire. Wat een lief gebaar! Ik hou ervan om mijn haakwerkjes te voorzien van een persoonlijk labeltje om ze als cadeautje weg te geven dus ik zou ze heel goed hiervoor kunnen gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een klus he, opruimen, uitzoeken, inpakken, verhuizen.... Wel fijn dat je straks heerlijk overzicht zal hebben en alleen nog datgene wat je gebruikt.
  Ik maak graag kaartjes, labeltjes en kleine cadeautjes (bijv. als opkikkertjes zoals bijv een wikkel om een chocoladereep), ik combineer graag hobby's dus daar zou ik het voor gebruiken.
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat leuk! Ik maak met kinderfeestjes schilderijtjes op hout waar we dan na het geverfd te hebben leuke papieren figuurtjes en andere dingetjes opplakken. Mijn keuze in stansjes is nogal beperkt dus ik zou hier heel blij mee zijn als leuke uitbreiding! Ik ga duimen! En veel succes met opruimen, ik moet daar ook eens aan beginnen...
  Fijne dag! Liefs Ivon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat spannend een nieuw huis!! Super leuk deze opruimactie :) Ik doe graag mee voor Ankie, zij maakt iedere dag een kaart en deze mooie spullen kan ze dus heel goed gebruiken. SPANNEND!! Groetjes Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. What a nice idea ♥
  At the moment I am cooking kilos of strawberry&apricot jam - I ♥ these frames to create jam-labels.
  xxx
  Fräulein KidsliKids
  (Sabine)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, wat een leuk pakketje. Ik zou ze gebruiken in de jeugdbeweging. Wij werken namelijk een spel uit waarbij de kindjes allerlei versierseltjes kunnen 'verdienen' en dan kunnen ze hier in een volgende activiteit mee gaan knutselen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat superleuk! Ik zou de spulletjes kunnen gebruiken voor een gezellige knutselmiddag met mijn dochter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Opruimen, ik vind het wat. Weggooien is zker niet mijn sterkste kan, maar weggeven des te meer. Deze stansjes zou ik met liefde aan mijn schoonmoeder willen geven. Zij zal er super blij mee zijn. Kaartjes maken vindt ze geweldig om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja, nu moet je wel opruimen, of je wil of niet. Ik hou het zeker in de gaten!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk zeg. Ik zou ze gebruiken voor de tussenschoolse opvang. Lekker knutselen met de kids

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk wij hebben weer een speelwek in de zomervakantie met o.a.knutselen daar zou ik het graag voor willen gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties.
Informatie clairehaakmuts@gmail.com
Groetjes van Claire.