zaterdag 28 januari 2017

Van alles en nog wat....


Het is weer even geleden dat ik hier was maar ik kan alleen maar als excuus aanvoeren dat ik onwijs druk ben geweest met van alles en nog wat. Maar tussen de bedrijven door ook nog ben geopereerd en dan duurt het weer even voordat je weer in je normale doen bent.

Ik wil nog even terug komen op de actie voor KIKA, die heeft uiteindelijk het mooie bedrag van
€ 950,00 opgebracht, daar ben ik onwijs blij mee en de KIKA zelf ook want ik kreeg een mooie brief van ze dat ze ontzettend blij met het geld zijn en de actie.
Deze gaat dan ook gewoon [voorlopig] door want het is belangrijk dat we met z'n alleen KIKA steunen want KIKA heeft als doel om in 2025 de genezingskans te vergroten naar 95% en daar is geld voor nodig, heel veel geld en alle kleine beetjes helpen om dit te realiseren.

Verder haakte ik veel sloffen, de familie en vrienden-aanhang zijn dol op de niet mooie en onelegante  sloffen want ze zitten onwijs lekker en heerlijk warm en daar gaat het tenslotte om.

En dan deze 2 schatjes, ik maakte ze in opdracht van mijn schoondochter die ze weer cadeau gaat doen aan een net bevallen schoonzus, de roze natuurlijk voor de baby en de blauwe voor de grote broer. Ik vond het ook een bevalling hoor, het wordt steeds lastiger om alles netjes in elkaar te zetten, mijn handen beginnen echt een spelbreker te worden want de grip wordt steeds minder.
Iets waar ik altijd bang voor was begint nu toch serieus te worden, pijnlijke handen, weinig kracht enz enz, ondanks de brace aan beide handen blijft het lastig.
Maar genoeg gezeurd, uiteindelijk zijn ze toch af gekomen en ben ik alsnog tevreden met het eindresultaat.

Ik wens jullie een mooi en gezellig weekend.

6 opmerkingen:

 1. ze zijn prachtig hoor jammer dat je handen niet meer helemaal mee willen werken lijkt me best vervelend balen gewoon maar door...??!!
  fijn weekend mingle mangle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er prachtig uit hoor! Ik denk dat je artrose hebt? Wat je noemt herken ik van mijn moeder namelijk: naar hoor! Hopelijk mag je nog een tijd door haken!

  Groetjes Marijke
  zusjeknus.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk ben je na je operatie nu weer helemaal opgeknapt. Prachtige opbrengst voor KIKA.
  De girafjes zijn schattig. Wat naar dat jouw handen niet meer helemaal doen wat jij wilt. Dan is het extra kanp dat je zulk mooi haakwerk maakt.

  Warme groet, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. fijn zo'n grote opbrengst!!!
  en je girafjes zijn supercute!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, schatjes zijn het zeker! Ondanks al de moeite zien ze er zo lief uit.
  Wat een mooi bedrag voor KIKA!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schatjes zijn de giraffen. Veel sterkte met je handen. Het is vervelend als je niet meer goed kunt werken daardoor.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties.

Groetjes van Claire.