zaterdag 8 april 2017

Verdrietig en teleurgesteld

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken en te waarschuwen ga ik hier ook het stukje neer zetten wat ik ook op mijn Instagram en Facebook schreef.
 **************************

Weten jullie nog dat ik schreef in mijn voorlaatste bericht hoe super blij ik was met mijn potloden vondst op marktplaats. Nu ben ik verdrietig, teleurgesteld en boos want ik ben dus opgelicht door iemand die verschrikkelijk aardig over komt maar in de praktijk dus een oplichtster is met de meest fantastische verhalen en vervolgens helemaal is verdwenen toen het te heet werd onder haar voeten en ze geen leugens meer kon verzinnen. Ik ben mijn geld dus kwijt maar wat me nog het meest dwars zit dat mensen zo kunnen zijn, dat ze dit een ander aan doen, hoe kun je. En ik maar tegen haar zeggen hoe blij ik was met de potloden en niet kon wachten ze in huis te hebben, wat zal ze gelachen hebben in zichzelf en gedacht hebben, weer zo'n domme gans die er in trapt. Wat vervelend is dat ze me volledige adres heeft. Ik ga haar wel aangeven en mensen toch zoveel mogelijk waarschuwen. Haar naam op marktplaats is #mk&tw uit Delfzijl Groningen, na contact is haar naam Marcella, dat zegt natuurlijk niks want ze zal niet haar echte naam op geven als je met dit soort praktijken bezig bent. Het geld is trouwens overgemaakt op de naam Nieuwenhuizen. Het zit me zo ongelofelijk dwars, en zo zie je maar weer dat je niemand kan vertrouwen.

36 opmerkingen:

 1. Wat jammer voor jou. Helaas bestaan er oneerlijke mensen op deze wereld, die anderen oplichten. Zelf kom ik niet meer op marktplaats, omdat je de eerlijke mensen en de oplichters daar niet van elkaar kunt onderscheiden.
  Goed dat jij anderen waarschuwt en aangifte gaat doen. Je hebt toch wat gegevens waar de politie misschien iets mee kan. Heb je ook aan Marktplaats aangegeven dat deze persoon een oplichter/dief is?
  Ik hoop dat deze persoon toch nog tot inkeer komt en jou de gekochte spullen levert.

  Lieve groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja er zijn genoeg oneerlijke mensen maar achter deze persoon had ik het nooit gedacht. Ze was zo ontzettend aardig, maar zo zie je maar dat is ook niet goed. Maar wie kan je nog vertrouwen,bijna niemand meer en dat is echt heel erg toch. Ik heb wel wat gegevens van haar maar kom daar niet verder mee, dus vandaar aangifte.

   Verwijderen
 2. Ik heb hier geen woorden voor. Zó gemeen!
  Kun je dat geld niet terug laten storten door je bank? Die mogelijkheid is er toch?
  En het nummer waarop het gestort is kan ook nagegaan worden... Ik word hier zo boos van!
  Het gevoel dat je zo bedrogen bent... Heel veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt je geld niet terug laten storten als je zelf geld hebt overgemaakt, dat kan alleen met incasso. Maar ik ga sowieso met de bank bellen.

   Verwijderen
 3. Ahhhh wat rot. Tja joh ik hoor het wel vaker dat mensen opgelicht zijn via marktplaats. Laatst nog met tante betsy jurkjes, zo laag bij de grond als je zo je geld moet binnen krijgen.. Zelf heb ik ook eens niet gekregen wat ik wel betaald heb, dat was verdwenen in de post. Maar dat is minder erg dan oplichting.. Je kan bij Marktplaats aangeven dat de dame niet deugt.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het schijnt dat dit soort dingen steeds vaker gebeuren hoe erg het ook is. Je kunt inderdaad aangifte doen bij marktplaats en politie maar of het helpt weet ik niet maar voor je gevoel hebt je er iets aan gedaan.

   Verwijderen
 4. Vreselijk gemeen he. Ik heb het ook gehad met kleine lifehammers voor aan je autosleutels. 6 stuks besteld (best prijzig) voor iedereen in ons gezin. Wel vooraf betaald en helaas niets gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is zeker gemeen, vraag me steeds af, zouden ze zich nu echt niet schuldig voelen. Helaas bestaan dit soort mensen,en het is zo jammer dat je niemand meer kan vertrouwen.

   Verwijderen
 5. Helaas zijn er nu eenmaal zo'n mensen in onze maatschappij. Vooraleer ik iets bestel via zo'n sites kijk ik eerst naar een lijst op Fb waar je zo'n lui kunt nagaan via het rekeningnummer en/of gebruikte naam. Meestal vind je er daar terug via hun gebruikte rekeningnr. Niet dat dit een garantie is maar toch. Zelf heb ik het nog niet aan de hand gehad, maar ik zou mij ook heel slecht voelen hierbij. Het vertrouwen in de medemens verdwijnt hierdoor onmiddellijk. Hoop dat ze wroeging krijgt en je het bestelde artikel toch nog stuurt naar jou.

  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had er ook nog nooit mee te maken gehad maar ja dan opeens overkomt het je dan toch. Je kunt nagaan wat je wilt maar die lui zijn zo geslepen dat ze overal wel een foefje op hebben en als ze naam en woonplaats opgeven dan wil dat nog niet zeggen dat dat ook zo is, want ze liegen en bedriegen.

   Verwijderen
 6. erg is dat toch... en niet alleen marktplaats.. lees op diverse verkoopgroepen op facebook ook altijd waarschuwingen en berichten van mensen die wel betalen maar nooit wat krijgen... banknummer en naam moet toch een adres opleveren??.. door de politie dan he.. jij krijgt het niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het gebeurt overal natuurlijk, maar ik had er gelukkig nog nooit mee te maken gehad, en dan komt het nu wel even binnen. Bank wil niet meewerken aan adres, net als de oplichter heb ik ook ING maar deze bank beschermd liever de oplichter en wil er verder niets mee doen.

   Verwijderen
 7. Wat vervelend .... wij hebben het ook 1x gehad 25 euro betaald voor en video game geld weg geen game ... echt balen hoor ...
  Die intktense potloden zijn echt heel leuk om mee te werken ... ik heb een door van 24 stuks ... fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad balen, ik had zo graag de potloden willen hebben, maar erger is dat er mensen zijn die dit soort dingen doen. Hoe kun je zulke dingen doen vraag ik me dan af..

   Verwijderen
 8. Wat naar dat je bent opgelicht. Je wilt toch altijd het goede in mensen zien. En dan is het zuur als je zo iemand treft. Dat is dan weer zo een klap in het vertrouwen van andere mensen.
  Groetjes Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je vraagt je af wie je nog kan vertrouwen, zo jammer dat het zo gaat, maar mijn vertrouwen heeft wel een deukje opgelopen...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit bericht had ik dus gemist.....
  Wat ontzettend vervelend zeg, bah bah bah!!!!
  Kan me voorstellen dat je kwaad bent en teleurgesteld.
  Wij hebben ooit ook eens zoiets bij de hand gehad, helaas.
  Wat we nu doen is alleen nog dingen kopen via MP (of internet) die we op kunnen halen.....dan heb je een adres en kun je het geld betalen bij ophalen.
  Jammer dat het zo moet, maar het is niet anders.
  Sterkte, probeer je nu te richten op leukere dingen.....helaas is dit gebeurd, maar als je erin blijft hangen blijf je er heel lang last van houden.
  Lieve groet, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi deze persoon heeft mij ook voor 350 euro opgelicht en tientallen personen en bedrijven, er is aangifte gedaan maar politie doet niets, ik heb haar adres ze heet Roxanne Nieuwenhuizen en haar man Cleo Eijs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo zeg voor 350 euro dat is helemaal veel, wat triest het toch dat er zulke personen bestaan. Nog triester is het dat de politie hier helemaal niets aan doet. Ik heb al gezocht of ze een facebook pagina hebben maar niet onder deze namen. Maar die zullen ze ook wel vervalst hebben want ze zitten wel op FB want ze hebben daar ook mensen op diverse facebook-groepen opgelicht.
   Tuig van de richel is het, hoe kun je zo leven, je moet toch wel laag gezonken zijn.

   Verwijderen
 12. Hallo, het spijt mij zeer te horen dat u bent opgelicht. Ik zou graag in contact komen met diegene die het adres heeft van deze mensen. Ik heb al een aantal lopende zaken tegen deze mensen en ben opzoek naar meer informatie. Ik hoop iets te horen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi, ik kom graag met u in contact. Er zijn vele mensen de dupe van hun praktijken en ik ben momenteel bezig om alle zaken te bundelen en bij de politie neer te leggen.
   oplichtersgezocht123@hotmail.com

   Verwijderen
 13. Het beste is om een paypal rekening te openen dan weet je zeker dat je, je geld terug krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat klopt maar dan moet je wel kunnen bewijzen dat je het bestelde niet hebt ontvangen.
   Hoe doe je dat?

   Verwijderen
 14. Ook op facebook zijn ze actief, steeds een nieuw profiel. Kortstondig in een verkoopgroep en daarna niets meer laten horen/niet meer inloggen op het account. Ook ik ben op zoek naar verdere adresgegevens. Vooralsnog kom ik niet verder dan hun namen en een rekeningnummer. (En inmiddels een lijst gedupeerden zo blijkt)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou u mij een mailtje willen sturen op oplichtersgezocht123@hotmail.com
   ?? Ik zou graag met u in contact komen.

   Verwijderen
  2. Zou je mij het bankrekeningnr willen geven zodat we kunnen vergelijken om te kijken of het nummer en plaatsnaam hetzelfde is. Ik heb wel een FB pagina ontdekt waarvan ik vermoed dat die van haar is. Hij is alleen sinds april niet meer in gebruik.

   Verwijderen
  3. Alle gegevens die ik had zijn bekend bij politie. Ik zou terug moeten zoeken naar de aangifte om het rekeningnummer terug te vinden. Je zou eigenlijk met alle gedupeerden tegelijk aan moeten kunnen bellen "we komen onze spullen halen". dat zou een stunt zijn...

   Verwijderen
  4. Hoi, ik kom graag met u in contact. Er zijn vele mensen de dupe van hun praktijken en ik ben momenteel bezig om alle zaken te bundelen en bij de politie neer te leggen.
   oplichtersgezocht123@hotmail.com

   Verwijderen
 15. Heb je aangifte gedaan van haar met het rekening nummer in de aangifte?

  Ik ben ook opgelicht door Roxane Schoonmaker op facebook , en naam met rekening nummer was Eijs.
  Dus ik kom idd bij dezelfde uit als jullie. Ook voor een behoorlijk bedrag opgelicht.
  De politie lijkt hier nog niet veel aan te gaan doen, daarom vroeg ik me af... zijn er mensen die het rekening nummer hebben doorgegeven aan de politie zodat zij op de zwarte lijst komt te staan?

  Dat lijkt me belangrijk.
  Ik hoop dat ze hier van de politie toch iets mee gaan doen voordat er nog meer slachtoffers vallen.

  Mocht je meer willen weten of eventueel nog een keer naar de politie om gegevens aan te vullen, dan moet je het maar laten weten :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben dus ook waarschijnlijk opgelicht..113 euro overgemaakt voor een snij apparaat...markplaat had haar door en stuurde mij een mail maar net te laat...mooie verhalen opgehangen..bah...

   Verwijderen
  2. Hoi, ik kom graag met u in contact. Er zijn vele mensen de dupe van hun praktijken en ik ben momenteel bezig om alle zaken te bundelen en bij de politie neer te leggen.
   oplichtersgezocht123@hotmail.com

   Verwijderen
 16. Opgelicht door Sarah achternaam Eijs Bankrekeningnummer NL39ABNA 02541158 02.
  Wie kent haar adres en woonplaats? In de advertenties stond Rotterdam maar weet niet of ik dit moet geloven. Wellicht is er iemand die bij haar iets opgehaald heeft.
  Ze bood een spellenpakket aan, een mandelakalender om zelf in te kleuren die je dan op pdf bestand kreeg en verschillende soorten kleurpotloden. De reden van verkoop was dat oma reuma had.
  Ze stuurde van alles foto s maar na betalen werd het stil, eerst kon ze netjes terugmailen.
  Als je dan een verzendcode vraagt gaat de advertentie eraf, toen op een andere advertentie van haar gereageerd en die gaat er dan ook meteen vanaf.
  Snap niet dat die mensen nog rustig kunnen slapen, echt erg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi, ik kom graag met u in contact. Er zijn vele mensen de dupe van hun praktijken en ik ben momenteel bezig om alle zaken te bundelen en bij de politie neer te leggen.
   oplichtersgezocht123@hotmail.com

   Verwijderen
 17. Dankzij deze blog ben ik nét niet opgelicht.
  Wou een hobbytoestel aankopen via marktplaats.nl en in contact geraakt met een 'Ineke' die het toestel slechts gebruikt had voor de geboortekaartjes van haar zoon te maken. Haar gebruikersnaam is 'myway' en ze zou van Schoonhoven zijn.
  Ik vroeg om een 'Gelijk Oversteken' betaalverzoek te sturen, marktplaats.nl blokkeert de gelden van de koper dan totdat de koper zegt de goederen ontvangen te hebben en dan pas geven ze de gelden vrij aan de verkoper. Ze zei dat dit niet ging omdat ze een transferwire account heeft en dus stelde ze voor om de transactie met PayPal te doen maar ze kende haar paswoord niet meer dus zou het betalingsverzoek via de PayPal account van een vriendin komen. Ze vroeg mijn adres en moest spoedig vertrekken want haar Vader is gestorven en ze moest het weekend bij haar Moeder doorbrengen.
  Ik heb dan ingelogd op PayPal en een verzoek gekregen van een zekere Roxanne Eijs Nieuwenhuizen dus (omdat ik van de mening ben dat spijtig genoeg als iets te goed lijkt om waar te zijn het dan meestal ook zo is) heb ik deze naam in Google ingetypt en kreeg onmiddellijk meerdere negatieve reacties ivm fraude. Uiteraard heb ik geen betaling gedaan dan.
  Ik heb haar erover aangesproken maar ze heeft verder niet gereageerd...
  Kan niet begrijpen hoe je mensen zo kan beliegen en bedriegen, echt niet! Ik heb haar nog gezegd dat ik veel vragen stelde omdat ik op 2dehands.be een advertentie was tegengekomen van iemand die hetzelfde toestel wou kopen en opgelicht was op marktplaats.nl en toch bleef ze in rol.
  Hoop alleen dat ze niets kan doen met mn PayPal emailadres en mn woonadres.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi, ik kom graag met u in contact. Er zijn vele mensen de dupe van hun praktijken en ik ben momenteel bezig om alle zaken te bundelen en bij de politie neer te leggen.
   oplichtersgezocht123@hotmail.com

   Verwijderen

Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties.
Informatie clairehaakmuts@gmail.com
Groetjes van Claire.