woensdag 3 oktober 2018Vorige week kreeg ik een aantal leuke pakketten via de post en dit is er 1 van het door Jan Berk gemaakte vogelhuisje. Jan maakt deze huisje geheel belangeloos want de opbrengst van de vogelhuisjes gaat naar KIKA, (Stichting kinderen kankervrij) hij heeft er al heel veel gemaakt, ieder huisje heeft een nummer, de onze heeft nummer 646. Het vogelhuisje is heel leuk en je mag zelf een tekst of leuk woord verzinnen wat er dan opgezet wordt, voor ons is "A New Home" toepasselijk. Niet alleen het vogelhuisje is heel mooi maar ook het doel is prachtig. Sinds 3 jaar steun ik zelf ook KIKA door de opbrengst van 3 patronen te doneren en daarom sprak mij deze vogelhuisjes actie erg aan en zeg nu zelf, het is toch een prachtig vogelhuis met zelfs een eigen brievenbus.

7 opmerkingen:

 1. Heel leuk, vooral het verzinnen van de eigen tekst is leuk bedacht.
  Goeie actie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Daphne dat maakt het huisje net iets meer speciaal. En de actie steun ik van harte.
   Liefs van Claire

   Verwijderen
 2. Dat wordt nog vechten van de zomer wie er in mag gaan broeden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat gaat nog een drukte worden want wie wil er nu niet in zo'n mooi huis z'n ei leggen. :-)

   Verwijderen
 3. wat een leuk huisje.. ben gelijk naar zijn facebook gegaan en heb er ook eentje besteld, mijn oude vogelhuisje was dakloos geworden na een storm!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat enorm leuk Ineke dat je ook een vogelhuisje hebt besteld. Je zal er geen spijt van krijgen want het huisje is echt heel leuk en het doel is ook heel mooi. Dank je wel.

   Verwijderen
 4. Wat een leuk idee! En een prachtig vogelhuisje.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties.
Informatie clairehaakmuts@gmail.com
Groetjes van Claire.