donderdag 14 februari 2019

Fijne Valentijnsdag


Of je nu wel of niet aan Valentijn doet dit zijn leuke kleine cadeautjes om zelf te maken.
Een cupcake als speldenkussen gemaakt van restjes katoen. Ik stuurde deze naar een lief iemand die wel een klein cadeautje kan gebruiken. Fijne Valentijnsdag......of gewoon een fijne donderdag..

Aangezien ik helemaal gek van die spammers/hackers wordt heb ik nu mijn blog zo ingesteld dat alleen iemand met een google account een reactie achter kan laten. Ik heb gisteravond tot december 2017 gekke reacties zitten te verwijderen. Onder elk bericht stonden 2 a 3 gekke berichten en ik ben dat meer dan zat. Ik weet niet of dat dit zal helpen maar ik weet niet wat ik anders moet doen. Ik heb het ook al op een andere manier geprobeerd maar dat werkte ook niet. Dus nu maar kijken of dit werkt..

2 opmerkingen:

 1. Ja, ik kan nog reageren!!!
  Je hebt groot gelijk, elk bericht 2 of 3 is echt TE gek.
  Dit is leuk gemaakt zeg!!!!
  Ik krijg ineens een idee om zoiets ook voor de moeder van een vriendin te maken, die is gek op handwerken, dit zijn leuke kadootjes, die ze vast kan waarderen.
  Mooie, lieve kleurtjes gebruikte je ook.
  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk cadeautje. De ontvanger is er vast blij mee.
  Ik heb dat ook wel eens op mijn blog dat ik rare reacties krijg, vaak met rare tekens en al. Ik verwijder ze allemaal ook inderdaad. Echt heel raar.
  Fijne avond.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties.
Informatie clairehaakmuts@gmail.com
Groetjes van Claire.