zondag 5 december 2010

Cadeautjes

Onze Sinterklaasviering zit er weer op, ondanks het slechte weer kwam de Sint en Piet er toch op huisbezoek en hebben we een gezellig avond gehad. Helaas was/is Nigel een beetje ziekjes en kon er dus niet echt van genieten. Maar Dinand en Soleil vonden het beide reuze spannend en leuk, en alle drie de kindjes zijn erg verwend met vooral veel Playmobil. Voor Soleil had ik nog een boekomslag en een hoesje voor haar Nintendo DS gemaakt,vorige week had ik haar met een smoesje zelf de stofjes uit laten zoeken. Ik heb haar  gewoon voor de stofjeskast gezet en gevraagd welk stofje ze het allermooist vond, ook kreeg ze haar zelf ontworpen sleutelhanger.

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke spulletjes heb je de afdgelopen tijd weer gemaakt!!! Een button-machine, wat zal je daar blij mee zijn, en het gaat je goed af zie ik, leuk hoor. Het boekomslag en hoesje zijn prachtig. Fijn dat jullie een leuk Sinterklaas feest hebben gehad, hopelijk heeft het zieke ventje toch nog een beetje kunnen genieten. Groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi leuk he die sint en piet. Hier was de reactie ook mama heeft de sint bij jullie gekocht.....;-)

  fleurigefleur.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat sneu dat nu Nigel ziekies was, op naar volgend jaar en dan allemaal gezond!
  Wat een mooie cadeautjes heb je Sint aangeleverd, die zullen zéker goed ontvangen zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke kadootjes zijn dat.
  geen wonder dat ze daar heel blij mee was.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ontzettend leuk!! Dat blijven toch de leukste cadeautjes. Al is playmobil ook zeer geliefd haha! Zo ook bij onze nichtjes en neefje!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties.
Informatie clairehaakmuts@gmail.com
Groetjes van Claire.