maandag 7 maart 2011

Veel te veel tegelijk

Soms ben ik met veel te veel dingen tegelijk bezig en weet niet waar ik het eerste aan moet beginnen, maar ik heb nu besloten om eerst een aantal dingen af te maken voordat ik weer aan iets nieuws mag beginnen. Eén van de dingen die nog afgemaakt moeten worden is het beschuit met muisjes patroon, misschien vandaag of anders morgen hoop ik het af te hebben. Dan de donuts en kopjes nog verder af maken, moet ook nog 2 knuffels maken, en eigenlijk maak ik nooit knuffels want ik ben niet van de grote projecten maar dit is een uitzondering. En dan liggen er nog een aantal kleine projecten waaronder mobielhoesjes, en ook ben ik nog druk in de weer met m'n nieuwe buttonwinkeltje, dat is ook nog niet helemaal klaar. En nu heb ik het nog niet eens over de digitale fotoalbums van de kleinkinderen die hoognodig bijgewerkt moeten worden. Ik laat het hier bij en ga snel aan de slag want er is werk aan de winkel:-)

7 opmerkingen:

 1. Oh, dat is zo herkenbaar... Ik begin ook vaak aan veel projecten, en moet daar op een gegeven moment een stop op zetten om door de bomen het bos nog te zien (of in mijn geval door de lappen nog de kledingstukken te zien...). Succes met alles, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik herken het ook haha...zoveel projecten te gelijk en dan keuzes moeten maken ;-)

  De knuffel is wel érg leuk!

  nou aan de slag dan maar he...

  groetjes, Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel herkenbaar hoor.
  maar ik beperk het tegenwoordig tot max 3 projecten waar ik mee bezig mag wezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gewoon één ding tegelijk, dan komt het helemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Claire,

  Wordt wel weer erg leuk allemaal, gewoon russsstig doorrrrgaan dan gaat het vast allemaal goedkomen ;-)

  Ik mail je zo nog even.
  Groetjes vanuit het verre zuiden, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jee wat herkenbaar! Het is prachtig om creatief te zijn maar tegelijkertijd is het soms behoorlijk lastig. Want het creatieve brein heeft 1000 ideeen en die moeten ook nog in 24-uur passen! Soms zou ik willen dat we niet hoefden te slapen. Succes met alle projekten. En zoals Karin zegt......1 voor 1 is de oplossing!

  Groet Alien
  (Ik lees vaak je blog maar had nog niet gereageerd. Ga vooral zo door!!)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties.
Informatie clairehaakmuts@gmail.com
Groetjes van Claire.