woensdag 21 mei 2014

Wat moet je er mee....en wat neem ik mee...

Enige tijd geleden liep ik tegen deze nieuwe houten gordijnringen aan, een hele zak vol voor maar € 1,50, die kon ik echt niet laten liggen. Maar ja wat ga je daar nu van maken, 'k moet daar eens even heel goed over na gaan denken..... voorlopig liggen ze mooi te zijn
in dit schattige rode koffertje......
Via mijn Haak facebookpagina

heb ik al veel tips gekregen wat ik er allemaal van kan maken.
Ik zal er een paar mee op vakantie nemen en het één en ander uitproberen, 'k hoop dan weer een beetje fit te zijn. 'K heb voedselvergiftiging gehad en ben daar heel ziek van geweest en nog steeds niet goed van opgeknapt. Elke keer als ik denk, zo dat  hebben we weer gehad komt er weer iets anders, nu blijkt dus ook mijn schildklier niet goed meer te werken, pff wordt zo moe van dat gezeur steeds.


Inmiddels heb ik 2 grote verhuisdozen binnen gekregen vol met Ariadnes, och och wat staan er leuke dingen in.
Natuurlijk heb ik ze nog lang niet allemaal doorgekeken en ook hebben ze nog niet allemaal een plekje want ik zal er toch een nieuwe kast voor moeten kopen want ik kan ze gewoon nergens kwijt, erg he. [mijn man is zo blij met mij, haha]

Maar dat moet maar wachten tot na de vakantie want eerst ga ik me daar op voorbereiden want er gaat toch wel het één en ander mee natuurlijk al zal het niet zoveel zijn als anders.
Deze keer neem ik geen bakken vol met wol/katoen mee maar alleen maar klein spul wat nog afgemaakt moet worden en om kleine projectjes te maken. Hier op de foto zoals jullie zien heb ik al een aantal restant kleurtjes op wasknijpers gerold en vanavond is daar nog een flink aantal bij gekomen, alles moet in 1 doos passen en als die vol is dan moet het genoeg zijn.
De laatste jaren sleepte ik mijn halve hobbykamer mee omdat ik niet kon kiezen met als gevolg dat ik veel en veel bij me had waar niets mee werd gedaan, nu moet het dus anders heb ik streng tegen mezelf gezegd. 'K ben zelf eerlijk gezegd wel benieuwd wat er van dit goede voornemen terecht komt :-)
Fijne zonnige dagen allemaal.
Liefs van Claire

16 opmerkingen:

 1. Wat vervelend dat je je nog steeds niet helemaal goed voelt Claire. Het verhaal over je hobbyspullen en vakantie is zo herkenbaar! Ik ga vrijdag een weekendje weg en neem deze keer echt alleen maar één tasje mee met kleine projectjes. Denk ik... ;-) Toen ik hoorde van die Ariadnes dacht ik meteen al dat je een extra kast zou moeten plaatsen. Waren het geen 14 jaargangen? En ik weet zeker dat je man net zo blij met jou is als die van mij met mij. En al onze hobbyspullen... Fijne dag!
  Groetjes,
  Brigit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vervelend, dat je nog niet opgeknapt bent. Je hebt dan wel de gelegenheid al die mooie tijdschriften door te bladeren. Ik heb ook zo'n bak met ringen, wacht met spanning af wat je er van gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zal je zien dat je nu s misgrijpt als je iets wilt doen, of je materialen zijn op, als je vakantie nog niet op is ;-)
  Heel veel beterschap en sterkte, hopelijk doeet de vakantie je goed en gooit je gezondheid geen roet in het eten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Whahaha geweldig die wasknijpers met garen. Ja wij creatievelingen zijn erg hè, nu heb ik gemerkt dat ik dus helemaal niet creatief ga zijn op vakantie dus dit jaar sleep ik niks mee. Maar als je haakt is dat toch wat anders, dat is wat makkelijker onderweg te doen en zo'n doos met overgebleven garen ziet er ook nog eens heel vrolijk uit.
  Heel veel sterkte met al je maagproblemen...schildklier... Ik pakte net al mijn boek 'je kunt je leven helen' erbij van louise hay...bij veel ziektes kun je opzoeken naar de 'psychische'/waarschijnlijke oorzaak...nu ken ik je niet zo goed...maar ik gooi het toch in de groep:
  Vernedering. Ik krijg nooit te doen wat ik wil doen. Wanneer ben ik aan de beurt?
  Affirmartie/nieuw gedachtenpatroon: ik ga voorbij aan oude belemmeringen en ik sta me nu toe mezelf vrij en creatief te uiten.
  Bij maagproblemen: langdurige onzekerheid, angst voor het nieuwe, een geloof dat je niet goed genoeg bent.
  Affirmatie: ik hou van mezelf en waardeer mezelf. Ik ben veilig. Ik ben kalm. Alles is goed. Het leven bevalt me goed.

  Wie weet kun je hier wat mee lieve haakmuts. Anders leg je het maar naast je ;). Dikke knuffels van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vervelend dat er steeds weer iets is, waardoor je je niet goed voelt. Misschien dat de vakantie daar verbetering in brengt.
  Ik ben benieuwd wat er allemaal van die klosjes en ringen wordt gemaakt.
  Fijne vakantie en beterschap!
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een doosje Ariadnes mee, heb je ook een paar uur plezier;)
  Laatst vond ik nog een Ariadne in de Kringloop (ik moet mezelf dwingen niet alles te kopen) Er stond een leuke gehaakte schoolklas is. Met patronen van de kinderen (allemaal verschillende dieren) en juf kip. En beschrijvingen van de schoolbankjes. Voor 25 cent! (voor wie het wil weten, nummer 8, augustus 1982.

  Veel plezier op vakantie en sterkte met je gezondheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. He, wat naar voedselvergiftiging, daar ben je flink ziek van.. En dan ook nog je schildklier die niet goed werkt, sterkte!
  En gelukkig heb ik 't probleem niet: wat neem ik mee, want we gaan niet op vakantie :) Maar geniet er van en ik ben benieuwd met wat je terug komt en wat je met de ringen gaat doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel benieuwd wat je met die gordijnringen gaat maken, ik heb er ook nog wel wat bewaard :-) Stom, een voedselvergiftiging en daar dan zolang last van blijven hebben, niet leuk als je met je gezondheid sukkelt. En met de schildklier heb ik ook problemen, ze werkt te traag en ik heb medicatie gekregen. Geniet van je vakantie!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geniet lekker van je vakantie, rust zal je goed doen.
  Jeetje, dat is geen geld voor die gordijnen ringen, ben benieuwd wat je ervan gaat maken.
  Ik kom even niet verder als........gordijnen ermee ophangen :/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb ook zo'n doos ringen! Ik haak er af en toe een fotolijstje omheen. En dan doe ik er een plaatje achter die ik dan met een paar steekjes vastzet aan het haakgaren. Het worden schattige schilderijtjes/fotolijstjes. Beterschap en fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vervelend die voedselvergiftiging en de nasleep. Ik hoop dat de vakantie je goed zal doen.
  De wasknijpers met wolletjes vind ik een heel slim idee.
  Het probleem van te veel meenemen ken ik, heb ik ook altijd last van.
  Hele fijne vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat vervelend allemaal zeg.
  Ik hoop dat je weer helemaal op zal knappen!
  Sterkte ermee.

  Van die vakantie, heeeeeel herkenbaar.
  Ik ben altijd op zoek naar "iets leuks" om te doen op de camping (en dus ook iets mee te nemen, maar NIET TEVEEL)
  Pff.....ik heb het nog steeds niet helemaal kunnen vinden hoor.
  Fijne vakantie en ga maar lekker fotolijstjes haken van die ringen ;-)
  Lieve groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat heerlijk herkenbaar over teveel meeslepen omdat je niet kunt kiezen... :-)
  Ik kocht afg. zaterdag een bak ringen op een kofferbakmarkt. Ik ben al begonnen met lijstjes haken, zo'n leuk projectje voor even tussendoor.
  Ik moest nog aan je blogje denken afg. week, toen ik bij de Kringloop was. Er lag een heerlijke stapel oude Ariadnes en er waren exemplaren bij die ik zelf niet (meer) had, met zulke leuke haakpatronen! Die zijn natuurlijk mee naar huis gegaan. :-)
  Dat is dan een flinke voedselvergiftiging geweest, kan mij indenken dat je er helemaal zat van bent. Nogmaals beterschap hoor!
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi, ik gok dat een heel aantal van die gordijnringen omhaakte fotolijstjes gaan worden! ;) en wat staat die doos met gekleurde wasknijpers leuk zeg. Ik herken het wel: niet kunnen kiezen en dan veel te veel meenemen... In ieder geval een goede vakantie gewenst en beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. And inside course for these analysis, it emerges that many
  dollar spent inside pursuit of an online degree is planning to increase one's lifetime earnings repeatedly fold.
  So unless any organization completes the formalities and get the necessary certifications they could't start their business.

  If you're still at a loss, you'll be able to contact the
  client care team either by email, live chat, or phone during standard west coast business hours.


  my site www.syboos.jp

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties.
Informatie clairehaakmuts@gmail.com
Groetjes van Claire.