dinsdag 25 augustus 2015

Knopen, knopen en nog eens knopen

Wat doe je met een bak knopen en 2 saaie shirtjes?
Je zoekt een stel leuke en kleurrijke knopen uit die bak en maakt die vast rond
de halslijn van die saaie shirtjes.
Het resultaat is dat het nu 2 leuke en vrolijke shirtjes zijn geworden, en dat niet alleen het is nog ook eens heel leuk om te maken, weer even wat anders dan haken :-)
Ik heb ze eerst met een tipje boekbinderslijm vastgeplakt [wat is dat toch fijne lijm] zodat het vastnaaien veel makkelijker gaat en je eerst goed kan testen of je wel de juiste knopen hebt uitgezocht.
Nu liggen ze netjes opgevouwen in een tas en neem ik ze mee op vakantie en ga daar rustig de knoopjes vastnaaien, tijd genoeg om te doen. [denk ik]
Weet alleen nog niet of ik ze met transparant garen vast maakt of met de kleur van het shirtje of de kleur van de knoop.
Wat zouden jullie doen?


10 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Ik zou beide mogelijkheden even uitproberen en zien wat effect het geeft. Denk met gekleurde draad je een extra accentje op de knoop verkrijgt. In elk geval wens ik jou een hele fijne vakantie toe en geniet met volle teugen!!!!

  Lieve groetjes,, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, heb het zelf al uitgeprobeerd maar wil dan graag een bevestiging van de juiste keuze :-) en inderdaad ik had ook hier voor gekozen.

   Verwijderen
 2. Een fijne vakantie en voor het blauw/groene T-shirt denk ik de kleur van het shirt voor het andere shirt ecru?
  misschien toch wat Tinne zegt, even proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een leuk idee om een t-shirt zo op te leuken. Ik zou de knoopjes met een gekleurd draadje vastzetten. Dat kan dezelfde kleur zijn als het t-shirt of een mooi erbij passende kleur.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuk idee... de tshirts worden echt bijzonder!ik heb heel veel piepkleine gekleurde knoopjes...ik hou dit idee in mijn achterhoofd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En meteen heb je een vrolijke gepimpte t-shirt! Knap idee, simpel en mooi. Je kan ook elk knoopje met zijn eigen kleur vastnaaien.
  Fijne vakantie!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettend leuk idee zeg.
  Zo zien die shirtjes er inderdaad meteen een stuk vrolijker uit.

  Hele fijne vakantie, jammer dat ik gisteren pas mijn Jeans deken heb laten zien hé ;-), want deze is zeker goed te gebruiken op de camping.
  (natuurlijk vind ik het niet erg dat je "mijn idee" over neemt, daar is het bloggen juist voor bedoeld, ideeën opdoen bij elkaar en dan zelf aan de slag!!)

  Tot gauw, maar eerst maar eens genieten van je vrije tijd.
  Groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties.
Informatie clairehaakmuts@gmail.com
Groetjes van Claire.