woensdag 21 oktober 2015

Het wordt koud...en rommelig....


Je kunt merken dat het kouder gaat worden, de vraag naar mutsen begint weer.
En laat ik dat nu heel leuk vinden om te doen :-)
Dus inmiddels zijn er al een stuk of 5 af waaronder deze 2 dotjes. [van de andere vergeten foto's te maken]

Sinds kort heb ik  als aanvulling op mijn FB-haakpagina een FB-mutsen en slofjes pagina en een FB muizenpagina
Het zijn meer verzamelplaatsen van alle dingen die de afgelopen jaren van mijn haaknaald zijn gerold al staat er lang niet alles op. Maar ach, je moet wat te doen hebben toch? :-)
Maar eigenlijk heb ik genoeg te doen, in mijn hobbykamer lijkt het alsof er een orkaan geweest is, alles staat op z'n kop e ligt onderste boven. Ik kan nooit normaal opruimen, nee ik moet dan ook zo nodig alle wolletjes opnieuw gaan sorteren en netjes oprollen en weer mooi leggen, lades uit pakken en netjes opruimen en sorteren. Maar als ik dan halverwege ben heb ik totaal geen zin meer, op dat punt zit ik nu.
Maar ik raap mezelf bij elkaar en ga toch maar weer eens aan de slag met het vooruitzicht dat ik straks lekker met de beentjes op de bank voor het kacheltje weer uit mag rusten.
Fijne avond allemaal.

11 opmerkingen:

 1. Heel leuke mutsjes!
  Het kan een enorm karwei zijn om een hobbykamer weer op orde te krijgen (en je wordt vaak zo afgeleid door aal het leuks dat je tegenkomt en weer voor allerlei ideeën zorgt), maar als het dan eenmaal klaar is, werkt het zoveel prettiger! Succes met het 2e deel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou het komt vandaag niet af, want tjonge jonge wat veel spullen kan een mens hebben. En net was je zegt, te veel afleiding :-) Maar komt wel goed. [hoop ik]

   Verwijderen
 2. Schattige mutsjes. Echt leuk om in deze tijd te maken.
  Vaak moet je bij het opruimen eerst rommel maken, maar met even doorzettenwordt je werkkamer weer als nieuw. De opgeruimde kamer geeft een heerlijk gevoel en dan krijg je weer zin om creatief aan de slag te gaan.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de muizen en slofjes fb pagina gelijk geliked hoor. Wat een leuke dingen staan er op. Maar zo krijg je het wel steeds drukker...hopelijk blijft er nog tijd over om creatief te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieve mutsjes zeg, vooral die met die roze roosjes, die is gaaf!!!!
  Dat opruimen ken ik, ik moet ook nodig aan de slag (een vriendin van mijn dochter, 9 jaar, zei laatst al, "Dat jij hier kan knutselen, ik snap dat niet!")
  Kortom, ik kan daar ook niet knutselen, ik sleep alles dan maar mee naar de kamer, maar das geen optie. Ik MOET echt nodig aan de slag.
  Maar, net zoals jij, ik heb dan halverwege geen zin meer en zie teveel leuks voorbij komen.
  Pff......het wordt nog een hele klus.
  Gelukkig ben jij al halverwege ;-)
  Groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. creatieve mensen hebben toch nooit rommel;D
  maar soms moet je wel eens opruimen inderdaad
  niet prettig maar voelt daarna toch beter

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een plaatje die muts met roze rozen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Creatieve mensen hebben geen rommel.... Er slingeren overal ideeën!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ps. Is er van dat witte mutsje ' ergens' een patroon van? Misschien op internet? Schattig!

   Verwijderen

Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties.
Informatie clairehaakmuts@gmail.com
Groetjes van Claire.