maandag 25 januari 2021

Blond kinderserviesje en cupcakes
Voor onze jongste kleindochter (4Jaar) maakte ik voor haar verjaardag deze mini cupcakes.
Ze moesten natuurlijk passen bij haar nieuwe kinder theeserviesje van Blond Amsterdam.
Het was een speurtocht om in het bezit te komen van dit serviesje want het is niet meer te koop, maar zoals jullie zien, het is gelukt.
Er horen nog 3 kop en schotels en 3 gebaksbordjes bij maar dat werd te
vol voor de voor de foto.
Esmee was er heel blij en ging gelijk thee zetten voor ons.
Het is toch echt een leuk
compleet setje geworden zo.

8 opmerkingen:

 1. En heel leuk dat je het hebt aangevuld met een zelfgemaakt kadootje.
  Wat een ontzettend leuk servies.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelfgemaakte cadeautjes zijn vaak zo leuk om te maken en te geven en als je dan het geluk hebt dat je er ook nog een super leuk serviesje er bij kunt vinden (eigenlijk was het andersom) dan ben je helemaal super blij. Liefs van Claire

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat je zelf cupcakejes erbij gemaakt hebt. Dat serviesje is zo leuk. Ik heb hem ook ooit gekregen toen ik klein was. En ik heb hem nog steeds. Echt jeugdsentiment hahaha. Hopelijk heeft ze er veel plezier van.
  Fijne dag.

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is het leuke van kinderserviesje, ze zijn er vaak heel zuinig op zodat het soms van moeder op dochter over gaat. Helaas had ik van mijn eigen servies alleen nog maar een kopje en het theepotje, waarschijnlijk was ik er niet zo zuinig op of was de kwaliteit anders :-)
   Fijn weekend.

   Verwijderen
 3. Wat super leuk, ik heb het servies ook nog kunnen scoren op MP voor schoondochter! Wel leuk om er cakes voor te haken waar kan ik het patroon vinden? Alvast dank en gezellig theeleuten met Esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja ik heb ook echt tijden lang moeten zoeken voordat ik het had en was er zo blij mee dat het leek alsof ik het zelf cadeau had gekregen terwijl het eigenlijk een rib uit m'n lijf was :-) Ik heb geen patroon van de cupcakejes, patroon zit in mijn hoofd,ik weet nooit van te voren hoe ze worden.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties.
Informatie clairehaakmuts@gmail.com
Groetjes van Claire.