zaterdag 15 mei 2010

Nog een keer nieuwe hoesjes

Gisteren heb ik nog een aantal hoesjes in elkaar gestikt, toch wel weer leuk dat ik m'n naaimachientje opnieuw ontdekt heb. Niet dat ik nu weer gelijk weer zoals vroeger kleding gaat maken hoor, nee daar heb ik geen zin meer in maar dit kleine spul is erg leuk om te maken. Het is snel af en geeft een leuk resultaat. (al zeg ik het zelf)

Weer een super stomme stunt uitgehaald, ik dacht slim te zijn door een stuk stof vast te nieten op een prikbord zodat ik daar de gemaakte spulletjes op kan leggen om te fotograferen. (Ik heb een heel mooi supersterk nietapparaat) Dus ik het prikbord netjes op m'n buro gelegd, stof erop en nieten maar, 'k heb er nooit aan gedacht dat het zachtboard van het prikbord dunner was dan de nietjes, Toen ik daar achter kwam was ik dus even niet blij. Alles zat super vast geniet aan het buro zelf waardoor ik nu een flink beschadigd blad heb, grrrrrrrr.

Fijn weekend allemaal.


Klik op de foto voor groter formaat

8 opmerkingen:

 1. Ik vindt ze helemaal geweldig worden, verkoop je ook je haakseltjes en je hoesjes? ik kan dat niet terug vinden, misschien kijk ik er wel overheen hoor...

  xxx Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sorry inmiddels je webwinkeltje gevonden ;-))...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OOOh wat prachtig weer, je werkt alles ook zo keurig af, een lust voor het oog zijn de dingetjes die je maakt !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kleurtjes! heb jij ook geen geduld voor kleding naaien? Ik word er steeds super-gestressed van...en van haken niet..vaag hé?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooohh, die zijn leuk!!
  Groeten, Josette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleurtjes die je gekozen hebt!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties.
Informatie clairehaakmuts@gmail.com
Groetjes van Claire.